Street Bike Offroad Custom Bike Muffler Endcap ECS SC15 Tuning Parts

REMUS Custom Udstødning 

custom-exhaust

Med speciel tanke på kult brandet Harley Davidson ® har REMUS valgt at udvikle og designe en produktgruppe, der er blevet navngivet REMUS Custom Exhaust. Målsætningen var harmonisk design kombineret med teknisk perfektion og lyd. Alle sportslydpotter i den eksklusive REMUS Custom Exhaust serie er produceret i højeste kvalitet af rustfrit stål.

For at være sikker på at kunne opfylde kundernes individuelle ønsker, kan disse lydpotter leveres enten med forkromet overfladefinish eller i en matsort coated version.

Udover den optiske forbedring har man en stor gevinst i højere moment i det mellemste omdrejningsområde i forhold til det originale system. REMUS potterne er designet til at passe direkte på de originale manifold, så der ikke er behov for nogle forandringer eller modifikationer. Som for alle andre REMUS gadesystemer leveres REMUS Custom Exhaust systemerne med EU godkendelse og 2 års garanti.

Specielt for modellerne Softail, Dyna og Sportster har REMUS udviklet nye Custom Exhaust lydpotter med udskiftelig afgangsrør, hvor der både har været fokus på perfekt design og teknisk kvalitet. Til disse lydpotter kan man vælge mellem 4 forskellige design af afgangsrør.

Med få og simple monteringsindgreb kan man skifte og positionere disse afgangsrør, som man finder bedst.

FAKTA

  • Perfect design
  • Rustfrit stål
  • ”Hot” sound
  • Udvalg af udskiftelige afgangsrør
  • EC homologeret

Udvælgelse Model >>